Repromat voor uw grootformaat print- en scanoplossingen

Al 40 jaar is Repromat de specialist in grootformaat scan- en printoplossingen voor toepassingen van CAD, GIS, grafisch en sign & display. Met hun kennis en ervaring in het verwerken van grootformaat documenten adviseren zij u welke print- of scanoplossing voor u geschikt is. In al die jaren heeft Repromat zich bewezen als betrouwbare aanbieder van totaaloplossingen voor vragen op het gebied van hardware, software, service en supplies.

Bij Repromat wordt constant gekeken naar nieuwe ontwikkelingen en trends. Hierdoor kunnen ze inspelen op veranderende behoeften bij hun klanten.

Repromat is uitgegroeid tot een full-service leverancier van printsystemen voor de technische en de grafische markt, voor bouw en industrie en voor archieven en bibliotheken.

Repromat voor grafisch & signing

Repromat biedt u een totaalpakket aan printers voor grafisch & sign waardoor u uw klanten kunt bedienen met een scala aan mogelijkheden.

Grootformaat inkjet printen is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de grafische wereld. Hierbij moet u niet alleen denken aan reprografische bedrijven, drukkerijen, signmakers, stand- en interieurbouwers maar ook aan de creatieve zelfstandig ondernemer met een webwinkel. De combinatie van de zeer gebruiksvriendelijke en veelzijdige HP Latex Printers en de gedegen begeleiding vanuit Repromat zorgt ervoor dat al deze bedrijven met vertrouwen en succesvol hun markt bedienen.

Repromat voor bouw en industrie

Voor het printen van technische tekeningen biedt Repromat specialistische apparatuur die in staat is verschillende disciplines te verbinden.

De wereld van bouw en industrie wordt steeds meer digitaal waarbij technische tekeningen diverse disciplines verbinden bij de realisatie van projecten. Deze tekeningen brengen de taken en verantwoordelijkheden van de betrokken partijen en fasering in het project in beeld. Daarmee zijn tekeningen een belangrijk communicatiemiddel geworden in het proces. Met de apparatuur van Repromat kunt u in kleur afdrukken zonder prijs- of kwaliteitsverschil. Hierdoor kunt voor elke discipline een eigen kleur op de bouwtekening gebruiken. Zo krijgt u een veel beter totaalbeeld van de status van het project.

Repromat voor archieven en bibliotheken

Repromat is bewezen specialist in professionele scanapparatuur waarmee alle informatie op papier kan worden gedigitaliseerd en opgeslagen. Zij begrijpen als geen ander hoe er moeten worden omgaan met de kwetsbaarheid van historische documenten en hoe u deze het beste op kunt slaan. Door Repromat wordt u geholpen met moderne en geavanceerde scansystemen.

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress