Schouten Advocaten: uw advocaat sinds 1974

Schouten advocaten werd opgericht door J.F.G. Schouten in 1974 in Zeist. Hij had al enige jaren gewerkt als stagiar bij een ander advocatenbureau maar had besloten voor zichzelf te beginnen. Inmiddels is het een familiebedrijf en dat is voor een aantal cliënten zelfs de doorslaggevende factor geweest om naar dit advocatenbureau te komen met hun (juridische) problemen. De drie heren Schouten, mevrouw van den Berg en meneer Kadir gaan dagelijks op een professionele en persoonlijke manier te werk met hun cliënten.

Rechtsgebieden

U kunt bij Schouten advocaten voor diverse rechtsgebieden terecht. Denk bijvoorbeeld aan arbeidsrecht voor zowel werkgevers als werknemers. Hierbij kunt u denken aan problemen met arbeidsovereenkomsten, HR advies, of problemen op de werkvloer die niet zelf opgelost kunnen worden. Ook voor bestuursrecht of handelsrecht kunt u terecht bij dit advocatenbureau. Heeft u problemen op een persoonlijk gebied? Bijvoorbeeld een echtscheiding? Of een conflict in de familie? Ook zijn Schouten-advocaten gespecialiseerd in echtscheidingen en personen en familierecht. Zij doen er dan alles aan om het conflict op te kunnen lossen zonder dat de banden tussen de twee banden worden beschadigd. Andere gebieden waarvoor u bij hen terecht kan zijn: AVG Privacy & Dataprotectie, bouwrecht, erfrecht, fusies, planschade, incassorecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en vervoersrecht.

Wat kost Schouten-Advocaten?

U kunt een uurtarief verwachten die varieert tussen €210 tot en met €250 per uur. Dit hangt af van waarbij u hulp nodig heeft. Bovenop dit uurtarief kunt u nog 6% kantoorkosten en 21% BTW verwachten. U wordt altijd eerst om bevestiging gevraagd voordat een zaak doorgaat, zodat u zeker weet dat het binnen uw budget past. Bij spoed komt er vaak een opslag bovenop het uurtarief dat van u wordt gevraagd. U kunt op de website een probleemanalyse aanvragen zodat u weet hoe het advocatenbureau te werk gaat en zodat zij een duidelijk beeld krijgen van uw (juridische) probleem. Bij de probleemanalyse kunt u uw vragen en/of opmerkingen delen en ook eventuele bestanden/bewijzen die relevant zijn voor dit probleem. Deze probleemanalyse is geheel vrijblijvend, net als de offerte die zal volgen. Zo weten beide partijen waar ze aan toe zijn.

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress