Stel lading veilig door deze te zekeren met omsnoeringsband of stuwzakken

Beschadigingen aan de lading of lading die totaal verschoven is; daar bent u als leverancier niet blij mee. Daarom is het belangrijk lading te zekeren, bijvoorbeeld met behulp van een omsnoeringsband of stuwzakken. Vanzelfsprekend kunnen producten beschadigd raken, maar ook kan het personeel op bijvoorbeeld een schip in gevaar komen. Om dit te voorkomen is het verstandig om producten als omsnoeringsbanden of stuwzakken te gebruiken. Omsnoeringsband is gemaakt van zeer stevig polyester composiet, een materiaal dat niet kapot te krijgen is. Stuwzakken zijn in diverse formaten en in diverse materialen te verkrijgen. Welke stuwzakken de beste ladingzekering bieden is afhankelijk van welke producten vervoert moeten worden. Het is daarom verstandig om bij de specialist na te gaan welke zakken het meest geschikt zijn voor uw sector. Voor beide producten geldt dat ze zeer makkelijk en snel in het gebruik zijn.

Met omsnoeringsband en stuwzakken van de specialist lading zekeren

Schakel een professional in om u te helpen lading te zekeren. Deze kan u bijvoorbeeld een goede omsnoeringsband of stuwzakken leveren. Cordstrap is een voorbeeld van zo’n bedrijf. Als meer dan 50 jaar levert Cordstrap wereldwijd producten om ladingen te beschermen. Vandaag de dag telt het bedrijf meer dan 50 vestigen over de hele wereld en nemen zij dus een sterke positie op de markt in. Zij bieden innovatieve en effectieve oplossingen om producten veilig te transporteren. Dankzij de producten die zij ontwikkelen komen producten onbeschadigd op hun bestemming aan, iets wat natuurlijk iedere producent en leverancier wil.

Lading zekeren met erkende en goedgekeurde stuwzakken en omsnoeringsband

Veilig vervoer van uw lading is mogelijk door lading te zekeren, bijvoorbeeld met een stuwzak of omsnoeringsbanden. De stuwzakken en omsnoeringsband van Cordstrap zijn erkend en goedgekeurd door toezichthoudende instanties als de Internationale Maritieme Organisatie en de Amerikaanse Spoorwegassociatie (AAR). Bovendien zijn deze producten ook ISO 9001:2008- gecertificeerd door classificatiebureau van Germanischer Lloyd. Ze voldoen tevens aan de CTU-richtlijn. Meer dan 25.000 bedrijven hebben hun lading gezekerd met deze goedgekeurde stuwzakken en omsnoeringsband, telkens naar volle tevredenheid. Een veilig transport begint dus bij de lading goed zekeren.

https://www.cordstrap.com/nl/