Roirc
Image default
Business

Stel uw eigen sauna handdoek samen

Bij saunahanddoek.nl stelt u uw eigen sauna handdoek samen uit ruim 100 combinaties. Het is bij ons mogelijk om uit 9 kleuren en wel 20 verschillende biezen te kiezen. Zo heeft u altijd een mooie combinatie die bij u past.

Unieke sauna handdoek

Door alle combinaties die er te maken zijn, heeft u altijd een unieke sauna handdoek. Er zijn wel 180 combinaties mogelijk! De doeken die u bij ons bestelt blijven lang mooi en de lussen aan de doeken zorgen ervoor dat ze makkelijk drogen. Naast doeken, bieden wij ook badjassen aan op onze website. Ook de badjassen worden speciaal voor u gemaakt. De badjassen hebben voldoende lengte om onder de knie en boven de enkel te vallen. De lange mouwen kunnen gemakkelijk worden omgeslagen, wanneer u meer bewegingsvrijheid wenst. U kunt de handdoeken leuk combineren met een badjas, of u kunt een van de twee cadeau geven aan iemand anders. Op onze website vindt u alle producten en verschillende combinaties die mogelijk zijn.

Comfortabel en handig

Onze handdoeken zijn niet alleen uniek en erg leuk, maar ook nog eens erg handig. Wanneer u wel eens een dagje wellness heeft gedaan, weet u vast dat de handdoeken die u daar huurt niet erg comfortabel zijn. Vaak zijn ze te klein en liggen ze niet lekker. Daarnaast hebben deze wellness oorden voor iedereen dezelfde doeken, waardoor u de kans heeft dat uw doek wordt verwisseld met die van een andere gast. Door gebruik te maken van onze unieke, onderscheidende en gepersonaliseerde doek van de beste kwaliteit en met een leuk design, vindt u voortaan altijd uw eigen doek terug en heeft u comfort binnen handbereik.

Onze producten

Onze doeken zijn lekker groot, namelijk 200 x 80 cm of 140 x 70 cm. Daarnaast zijn de doeken van een mooie en zware kwaliteit katoen, waardoor ze lang meegaan. Gemakkelijk in het gebruik zijn ze ook, want ze zijn gewoon te wassen op 60 graden en kunnen in de droger. De bies is krimpvrij en heeft een print waarvan de kleur niet vervaagt. Kijk op onze website voor alle mogelijkheden!