Roirc
Image default
Business

Industriele tafel, industriele eettafel, industriele tafels, industriele vergadertafel

Taffe industriele tafels 

Bij Taffe tafels kunt u op de website een industriële tafel model uitzoeken die u mooi vindt. Onderaan de pagina van de tafel naar keuze wordt een prijslijst aangegeven. Hierbij staan voor bij ve rschillende houtsoorten verschillende prijzen. Worden de gewenste maten die u wilt niet aangegeven? Dan kunt u contact opnemen met http://www.taffe.nl/contact/ Taffe Vintage tafels, wij helpen u graag verder. 

Tafels op maat

Voor een tafel op maat kunt u terecht bij onze website www.taffe.nl, zoekt u iets wat wij niet aanbieden op de website dan kunt u dit gerust bij ons vragen. Bij taffe tafels worden industriele tafels naar wens gemaakt. Voor een tafelblad naar keuzen en een stalen onderstel kunt u op onze website terecht. Er zijn verschillende soorten keuzes in het hout soort. B.v. kan er gekozen worden voor wagonplanken, massiek eiken of oud hout. Bij de wagonplanken kan er voor de geborstelde afwerking worden gekozen of de geschaafde versie. Bij de laatste optie komen de donkere delen van wagonplanken mooi tot zijn recht. Bij het eiken kan er ook gekozen worden voor donker gerookt eiken of licht eiken afwerking. Bij beide versies wordt het hout beschermd tegen vocht doormiddel van een laklaag die stootvast is.  

Keuze soort

Voor een eettafel, vergadertafel of restaurant indeling naar keuze. Kan er bij taffe vintage & industriele tafels. Tafels gekozen worden voor verschillende soorten hout of hout behandelings mogelijkheden. Qua tafelbladen kan er gekozen worden voor wagonplanken, massief eiken in verschillende dikte of tafelbladen van oud hout. Met al de tafelbladen kan er gekozen worden voor een gelast stalen onderstel, stalen onderstel, in hoogte verstelbare onderstel of gietijzeren onderstel. Kijk gerust verder op www.taffe.nl voor het aanbod.

Industriële vergadertafels

Vintage vergadertafels worden op maat gemaakt tot elke maat gewenst. Bij Taffe industriële tafels worden tafels op maat gemaakt. De stalen tafel onderstellen worden met de hand vervaardigd. 

Restaurant tafels

Ook voor restaurant indelling kan er gekozen worden voor de restauranttafels van taffe. Voor een Industrieel uiterlijk van uw restaurant ben u er zeker van dat u een unieke uitstraling heeft met taffe tafels. Niet alleen als eettafel van de huiskamer kan er ook voor een taffe tafel gekozen worden voor in het restaurant of vergaderzaal. De in hoogte verstelbare tafel is in de gewenste hoogte verstelbaar doormiddel van een handwiel. Bij de hoogte verstelbare cranktafel kan er gekozen worden voor een stalen kokerprofielen constructie of een stalen gelaserde onderstel.


Industriele tafels op maat

 Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-4104590

http://www.taffe.nl

Related Posts

Design tv meubels van Spectral

HP latex printer op de bres voor zieke kinderen

Drie veel voorkomende podcast onderwerpen