Roirc
Image default
Business

Tandarts van regio Schiphol voor u

 

Is het weer tijd voor u en de kinderen om de periodieke controle te regelen? Zijn er misschien gerichte aanpassingen nodig voor het gebit? Wat u ook wenst, wij zijn er om het te regelen. De tandarts en het team van tandartspraktijk Floriande bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Goede mondverzorging is belangrijk, voor een eerste indruk en voor uw gezondheid. U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Tandartspraktijk Floriande verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben wij ons gespecialiseerd in het behandelen van uw pijnpunten rondom het gebit. Wanneer u via de telefoon laat weten wat u van ons kan verwachten, zijn wij er om dit te regelen. Mogen wij u helpen om van de pijn af te komen? Bel ons snel op en wij zorgen ervoor dat het zal ophouden.

 

Tandarts Schiphol nodig voor het gebit

De tandarts van Schiphol staat voor u klaar met verschillende behandelingen rondom het gebit. In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel zorg aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften en speelgoed voor de kleine kinderen. Tandheelkunde neemt in de gezondheidszorg een zeer bijzondere plaats in. Als enige eerstelijns zorgverlener zien we de patiënt gemiddeld twee keer per jaar voor de periodieke controle, kortweg controle.Hierbij staat preventie centraal. Voorkomen is beter dan genezen, vinden wij van Floriande.

 

Tandarts van Schiphol inzetten voor uw gebit

Klaar met die pijn rondom uw gebit? Of is het simpelweg weer tijd voor de periodieke controle? Wat u reden van het bezoek ook is, schakel zo snel mogelijk Floriande in.