Telador: VoIP Reseller worden

VoIP, een term die je vaak tegenkomt in de telecombranche maar wat houd het in? VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. De IP is van het IP adres van internet. Het doel van deze manier van communiceren is om via een IP adres een vocale communicatie op te zetten met iemand anders.

VoIP reseller beheer en hardware

De technologie en apparatuur die nodig zijn voor het succesvol opstellen van van een VoIP zijn te verkrijgen in een webshop die interessante inkoopprijzen heeft voor partners. Het , partner worden, heeft daarbij ook vele voordelen.

  1. VoIP reseller worden heeft voor jou en jouw telecom klanten grote voordelen. Onder andere dat het partnerschap maandelijks opzegbaar is en niet gebonden bent aan lange contracten.

  2. Het zijn van een partner kost geen fee en is gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Whitelabel VoIP

Als je een VoIP reseller gaat worden kan je meteen gebruik maken van onze White-label diensten. Als White-label reseller maak je gebruik van onze diensten onder dat onze naam er aan gebonden is. Alle producten en diensten kunnen volledig aan uw naam gekoppeld worden. Ook kan er via het beheerplatform een groot aantal communicatiemogelijkheden geboden worden die helpen met de communicatiemogelijkheden van uw klanten. Via het programma ‘Kwebbl’

VoIP reseller worden hoeft ook niet direct. Je kunt gewoon een gratis demo aanvragen zodat u geheel vrijblijvend kunt testen of u een VoIP reseller wilt worden. Bezoek de website van telador om de VoIP oplossingen te bekijken.


Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress