Touringcar huren voor elke gelegenheid!

Bij Noot kan je een goedkope touringcar huren voor elke gelegenheid! Wij zijn gespecialiseerd in het groepsvervoer en het rolstoelvervoer, we zijn daarom erg geschikt als je een touringcar wilt huren voor uitjes met bejaardentehuizen, de rolstoelen kunnen gemakkelijk mee vervoerd worden. Dat scheelt weer een hoop gedoe. Mocht je in Gelderland of Utrecht wonen, dan kan je dagelijks touringcars van ons zien rijden. Dit kan voor een breed scala aan klanten zijn: ouderen, kinderen en mensen met een beperking, alles kan! Vooral een touringcar bij Noot Ede huren is iets wat gemakkelijk en snel geregeld kan worden. Jij hoeft je hoofd niet meer te breken over hoe je al die mensen van A naar B moet verplaatsen, dat regelen wij nu voor je!

Touringcar huren Noot

Als je ervoor kiest om een touringcar te huren bij Noot Ede, dan zit je goed. Wij bezitten namelijk een wagenpark met een groot assortiment aan touringcars die voor elke gelegenheid geschikt zijn. De diverse soorten en maten aan touringcars die je van ons kunt huren zijn er voor iedere soort groep die getransporteerd moet worden. Wij hebben touringcars die je kunt huren voor 16 personen, maar we hebben ook touringcars die je kunt huren voor 62 personen! Dat is nog een groot bereik! Elke touringcar die wij verhuren heeft de nodige opties. We kunnen de touringcar die je van ons gaat huren zo aanpassen dat hij functioneel, maar wel veilig en comfortabel is, tot een touringcar die uiterst luxe is. Zoals u kunt merken, wij bieden touringcars die je kunt huren voor ieder gezelschap, oftewel het hele koor!

Wat voor gelegenheden?

Noot biedt touringcars aan die voor veel soorten gelegenheden gehuurd kunnen worden. Wil je bijvoorbeeld een compleet verzorgde dagtocht of een meerdaagse reis organiseren met transport? Dat kan! Wij zijn er ook voor breng- en haal rijden, wanneer het lastig is om je kinderen naar school te brengen bijvoorbeeld. Ook kun je een touringcar huren voor concert- of theater vervoer, evenementen, lijndiensten, bedrijfs- of personeelsfeesten en schoolreisjes! Zo zie je maar weer, bij Noot kan je terecht voor vervoer van ieder soort gezelschap, voor iedere soort gelegenheid!

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress