Trends van ICT Services

Trends van ICT Services

Binnen elke branche is het van belang om op de hoogte te zijn van de trends, maar bij de ICT-branche is dat al helemaal het geval. Voor zowel de aanbieders als de klanten op het gebied van ICT, is het soms lastig om op de hoogte te blijven. Veranderingen binnen dit vakgebied volgen elkaar dusdanig snel op, dat het lastig is om bij te blijven. Het lezen van bronnen over de trends binnen ICT Services, zal helpen om op ICT-gebied bij de tijd te blijven. Bekijk ook de meest moderne 2N intercomsystemen.

The internet of things

Niet alleen een pc of een mobiel is tegenwoordig met het internet verbonden. Vaste telefoons en printers worden tegenwoordig steeds vaker met het internet en andere apparaten verbonden in de zakelijke markt. De verwachting voor de toekomst is dat nog veel meer apparaten in de toekomst met elkaar en met het internet verbonden worden. Voor zowel consumenten als de bedrijvenmarkt, zal dit hele grote gevolgen hebben.

Gegevens in de cloud

Steeds meer bedrijven  maken de keuze om gegevens in de cloud op te slaan. Het opslaan van bepaalde gegevens in de cloud, is handig als een extra manier van opslag. Veel bedrijven gebruiken het vanwege de lage kosten en betrouwbaarheid ook als primaire plaats voor de opslag van gegevens. Bedrijven maken zelf de keuze om het beheer van de cloud zelf te doen, of dit uit te besteden naar een andere organisatie.

Big data

Big data is wellicht de belangrijkste trends  op het gebied van ICT Services. Voor elk bedrijf is het mogelijk om gegevens te verzamelen. Wanneer dit om heel veel gegevens gaat, gebruikt men de term: ‘big data’. Het verzamelen van de gegevens is belangrijk, maar wat een organisatie met deze gegevens kan is nog veel belangrijker. The internet of things, gegevens in de cloud en big data spelen dus een grote rol binnen ICT Services. Een bedrijf dat uitstekend op de hoogte is van deze trends en de implementatie is ADTS. Neem gerust contact op om te ervaren wat ADTS voor uw organisatie kan doen.

https://www.adts.nl/
Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress