Uw Apple Watch personaliseren met iPhoneHoesjes

Niet alleen voor het beschermen van uw Apple Watch maar ook voor het personaliseren van uw Apple Watch bent u bij iPhoneHoesjes.nl aan het goede adres.

De Apple Watch

De Apple Watch is een smartwatch en het apparaat wordt dan ook gedragen als een horloge. Het apparaat moet gekoppeld zijn aan een iPhone, voor de verbinding heb je hierbij de keuze uit Wi-Fi of Bluetooth. Er zijn veel toepassingen voor de Apple Watch. Het meest bekend zijn de toepassingen voor het sporten en de apps die te maken hebben met gezondheid. Met een Apple Watch kan echter nog veel meer. Zo kunt u ook berichten beantwoorden, uw iPhone besturen of contactloos betalen.

De batterijduur van de Apple Watch is lang maar toch zal de batterij een keer opgeladen moeten worden wat bij de Apple Watch draadloos gaat.

De Apple Watch personaliseren

Het begint al bij de aanschaf van een Apple Watch met de keuze van de kleur en het formaat van de behuizing. Ook is het scherm van de Apple Watch aan te passen naar uw eigen voorkeuren. En in combinatie met de verschillende bandjes en covers van iPhoneHoesjes.nl heeft u een Apple Watch met een uiterlijk dat bij u past.

Apple Watch bandjes

De Apple Watch bandjes kunt u gemakkelijk wisselen zodat u het bandje kunt aanpassen aan uw stijl en aan de gelegenheid. Of u nu aan het sporten bent of naar een diploma-uitreiking gaat, voor elke gelegenheid is er een Apple Watch band verkrijgbaar bij iPhoneHoesjes.nl.

Uw Apple Watch beschermen

Voor de bescherming van uw Apple Watch kunt u of een Gel Cover of een TPU Cover gebruiken. Beide soorten covers trekken geen stof aan en zijn flexibel waardoor je ze gemakkelijk kunt wisselen. De Gel Covers en TPU Covers zijn bij iPhoneHoesjes.nl te vinden in verschillende kleuren en maten.

Voor de optimale bescherming van uw Apple Watch zijn er screen protectors verkrijgbaar in de maten 38mm en 42mm.

Bestellen bij iPhoneHoesjes.nl

Op werkdagen voor 18.30 besteld en betaald? Dan is uw bestelling al de volgende dag al in huis. En verzending binnen Nederland is gratis!

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress