Roirc
Image default
Business

Uw Elektricien in Ede: Timmer Installaties

Timmer Installaties is de Elektricien in Ede die zeer vakkundig en ervaren is. Wij richten ons volledig op de elektrotechniek. Wij hebben dan ook alleen maar specialisten in huis. Dat is de reden waarom wij alles in dit vak tot in detail beheersen.

Elektra door bij de elektricien in Ede

Zoals gezegd beheersen wij alle takken van de elektrotechniek en zijn wij niet voor niet een vakkundige elektricien in Ede en omstreken. Wij leggen sterkstroominstallaties aan, maar ook zwakstroominstallaties. Dit doen wij zowel voor particulieren als bedrijven. Een greep uit onze diensten op het gebied van elektra zijn bijvoorbeeld groepenkasten en leidingen aanleggen en renoveren. Ook elektra in de keuken en badkamer kunnen wij aanleggen of aanpassen. Voor sfeer en luxe leggen wij ook tuinverlichting en zonnebanken aan. Als laatste zijn wij ook een hulp bij storingen. U kunt ons altijd bellen bij een storing en wij lossen het binnen 24 uur op. Bij het aanleggen van deze verschillende soorten apparatuur zorgen we er voor dat het altijd veilig gaat. Het voldoet dan natuurlijk aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen. Daarom bent u altijd op de goede plek bij Timmer de elektricien in Ede

Telefoon, computer en tv

Voor veel mensen is het installeren en aanleggen van een tv, computer of tv een lastig klusje. Er staan talloze handleiding op internet, maar deze zijn vaak moeilijk te begrijpen. Daarom helpen wij u ook bij deze klusjes graag. Wij sluiten deze apparaten vakkundig en veilig aan. Ook kunnen wij de volledige data-installatie verzorgen op computerwerkplekken. 

Domotica, brandmelding en camera

Voor deze apparaten geldt ook dat het veilig moet worden aangesloten. Wij geven u een goed advies en garanderen een perfecte installatie. Een domotica-systeem zorgt ervoor dat u vanuit uw stoel de verlichting kan bedienen. Een groot voordeel hiervan is dat het zorgt voor energiebesparing. Verwarmingssystemen, airco-installaties, zonwering en verlichting kunnen namelijk allemaal op elkaar afgesteld worden. 

Zonnepanelen 

Door zonnepanelen kunt u zelf energie opwekken. Wij geven hier graag advies op maat over. Omdat er enorm veel aanbod is in zonnepanelen en de kans groot is dat u door de bomen het bos niet meer ziet.