Roirc
Image default
Business

Verdeelkasten voor de bouw

De bouwplaatsinrichter met kennis van verdeelkasten

AIC is al meer dan zestig jaar een betrouwbare partner van bouwaannemers voor het inrichten van bouwterreinen door heel Nederland. Daarbij onderscheidt AIC zich door een compleet productassortiment, met bewezen producten en gunstige prijzen. Belangrijk aspect in de marktbenadering van AIC is de nadruk die wordt gelegd op advisering van aannemers bij de inrichting van een bouwplaats. Zo profileert AIC zich bijvoorbeeld met de uitgebreide kennis als het gaat om het inrichten van de stroomvoorziening op een bouwplaats. Deze elektrische infrastructuur, die bestaat uit een bouwmeterkast, verdeelkasten, krachtstroomkabels en eventueel aggregaten en haspels, moet robuust genoeg zijn om gedurende de volledige looptijd van het bouwproject alle pieken in de belasting van het netwerk moeiteloos, dus zonder storingen, op te vangen. Verstoring van de beschikbaarheid van elektra op een bouwplaats leidt tot vertraging en extra kosten, een situatie die aannemers uiteraard zoveel mogelijk willen voorkomen. Daarbij maken ze graag gebruik van partners die deze materiekennis wel bezitten, zoals AIC.

 

Een breed en gunstig geprijsd assortiment verdeelkasten

Het assortiment verdeelkasten van AIC is breed en gunstig geprijsd, zoals verwacht mag worden van een leverancier met zo een prominente positie. Primaire functie van verdeelkasten is het beschikbaar stellen van voldoende elektrische aansluitpunten met de juiste maximale belasting op alle werkplekken op de bouwplaats. Alle verdeelkasten, ook wel zwerfkasten genoemd vanwege hun eenvoudig te verplaatsen karakter, uit het assortiment van AIC, hebben specifieke toepassingsmogelijkheden, waardoor voor elke situatie een optimale verdeelkast te vinden is. Zo moet bij de keuze voor verdeelkasten op een bouwplaats bijvoorbeeld worden gekeken naar de verwachte vraag naar 4-polige aansluitingen, naast de standaard 5-polige aansluitingen, en naar de verwachte maximale belasting. Zaken waarover AIC prima advies kan verstrekken.

 

Vragen over verdeelkasten van AIC?

Bent u geïnteresseerd in verdeelkasten van AIC of wilt u meer weten over de ondersteuning die AIC u kan geven bij de inrichting van de elektrische infrastructuur op uw bouwplaats? Of heeft u specifieke vragen over verdeelkasten van AIC? Neem dan contact op met AIC. Dat kan door een mail met uw vragen te sturen naar info@aic.nl of te bellen met 0341- 41 33 41.