Verlaag de werkdruk met purchase to pay processen

Verlaag de werkdruk met purchase to pay processen. Uw medewerkers zullen u dankbaar zijn. Purchase to pay processen kunnen de algemene werking van een bedrijf sterk bevorderen. Door bepaalde inkoopprocessen te automatiseren, met behulp van e-procurement, of e-facturen te verzenden en te ontvangen, dankzij e-invoicing, bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Maar ook voor uw personeel is het gebruikmaken van purchase to pay processen zeer voordelig. Uw medewerkers hoeven geen tijd meer te besteden aan onnodige handelingen en zich richten op werkzaamheden die van groter belang zijn. En betere prestatie van medewerkers zullen natuurlijk weer resulteren in betere financiële prestaties van uw organisatie.

E-procurement: controle houden op en inzicht hebben in inkoopprocessen

Het is mogelijk om e-invoicing in combinatie met e-procurement te gebruiken. Een specialist vertelt u er graag meer over. Met behulp van e-procurement kunnen operationele inkoopprocessen geautomatiseerd worden. E-procurement is een onderdeel van purchase to pay, waarmee u de controle kunt houden op en inzicht behoudt in inkoopprocessen. Wanneer u ervoor kiest om inkoopprocessen te digitaliseren, kunt u zelf beslissen welke bevoegdheden u toekent aan welke budgethouder voor welk onderdeel van de inkoop. Maverick buying, het doen van inkopen buiten bestaande contracten, is vrijwel onmogelijk wanneer het van e-procurement gebruik gemaakt wordt. Ook worden kosten binnen het gehele inkoopproces bespaard.

E-facturen ontvangen: e-invoicing zeer voordelig

Wat is voor u en uw klanten de meet geschikte methode om facturen te versturen? Met e-invoicing kunt u dat zelf bepalen. E-invoicing, een proces dat naast e-procurement onderdeel is van purchase to pay, heeft niet alleen voordelen voor de verzender, maar ook voor de ontvanger. E-facturen ontvangen vergroot de zichtbaarheid van de kasstroom, maar ook de controle daarop. Bovendien verbetert het voorspellingsvermogen en worden de administratieve kosten tot wel 90% verlaagd. Boetes wegens een te late betaling? Die zijn verleden tijd. Profiteren van vroege betalingskortingen en betere relaties met leveranciers: dat is de toekomst.

https://www.icreative.nl/