Roirc
Image default
Business

Verzenddozen in elk formaat

Met de verzenddozen van de Dozenhal heeft u nooit meer een gebrek aan verpakkingsmateriaal. Wij leveren tegenwoordig ook in België, dus neem vooral een kijkje op onze website. Wij hebben een assortiment van meer dan 2500 verschillende formaten. Voor iedere functie een geschikte doos dus.

Verschillende verzenddozen

Heeft u verzenddozen nodig voor de opslag? Kies dan voor een sterke doos van het juiste formaat, zodat u zoveel mogelijk spullen in één doos kwijt kunt. Gaat u binnenkort verhuizen, kijk dan eens bij onze speciale verhuisdozen. Deze zijn extra sterk, zodat u uw spullen zo veilig mogelijk kunt vervoeren. Bent u echter op zoek naar een verzenddoos? Let dan extra op het formaat. Het juiste formaat draagt namelijk bij aan het veilig verzenden van uw producten, maar ook aan het gebruik van minder verpakkingsmateriaal. Dat is dan weer beter voor het milieu.

Help het milieu een handje

Steeds meer ondernemers proberen het milieu een handje te helpen en zijn bezig met duurzaam ondernemen. Een kartonnen doos past goed in deze manier van ondernemen. Karton kan namelijk vaak opnieuw worden gebruikt. Veel verzenddozen bestaan dan ook voor 60% uit hergebruikt karton. Daarnaast is het bij de Dozenhal mogelijk om te kiezen voor groene dozen. Dit zijn dozen die al een keer eerder zijn gebruikt, maar nog prima een ronde meekunnen. Dit bespaart water, grondstoffen en luchtvervuiling. Wij zoeken bij de Dozenhal alleen de dozen uit die nog helemaal voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. U kunt bij onze groene dozen dus nog steeds uitgaan van onze hoge kwaliteit.

Op maat gemaakt of bedrukt

Hoewel wij bij de Dozenhal een assortiment van 2500 verschillende maten hebben, kan het voorkomen dat uw gewenste formaat doos er niet bij zit. In dat geval kunt u een doos op maat laten maken. Daarnaast is het mogelijk om uw verpakkingsmaterialen te laten drukken met bijvoorbeeld uw logo of met de productcodes. Dit laatste is vooral handig in het magazijn. Het is zowel mogelijk om uw doos te laten bedrukken in zwart als in fullcolour. Kijk voor alle mogelijkheden op onze website.