VOIPZeker – VOIPZeker

VOIPZeker

VOIPZeker is een provider die VoIP telefonie aanbiedt. Voip is het bellen via het internet. Dit kan u veel voordelen geven. Het bedrijf kan u zakelijke telefoonnummers en servicenummers bieden.

Voordelen Voipzeker

VOIPZeker kan u veel voordelen bieden. U kunt allereerst veel geld besparen; tot wel 70% ten opzichte van uw huidige telefoonabonnement. U betaalt namelijk niet meer voor een starttarief of belminuten, maar betaalt een vast laag bedrag per maand. Als u veel belt met mensen in het buitenland is VOIPZeker al helemaal voordelig. Het bedrijf kiest per land aanbieders. Hierdoor wordt bellen naar China even goedkoop als bellen naar België. Uw abonnement kunt u daarnaast op ieder moment opzeggen bij VOIPZeker.  Flexibiliteit vindt het bedrijf erg belangrijk.

Zakelijke nummers

Bij VOIPZeker geeft u de keuze uit verschillende zakelijke telefoonnummers. U kunt kiezen tussen een 085 nummer en 088 nummer. Als mensen een 085 of 088 nummer zien weten ze gelijk dat uw bedrijf landelijk opereert. Het verschil tussen een 085 en een 088 nummer is dat 085 nummers per stuk worden verkocht. Hierdoor is het geschikt voor kleinere bedrijven. 088 nummers worden verkocht per 100. Hierdoor is het geschikt voor grote bedrijven.

Servicenummers

VOIPZeker biedt ook servicenummers aan, namelijk 0900 en 0800 nummers. 0900 is een servicenummer waarvoor de beller moet betalen, 0800 nummer is een gratis servicenummer. 0900 nummers worden hierdoor vaak gebruikt door een klantenservice of helpdesk. Hiermee wordt namelijk voorkomen dat mensen die niet serieus zijn gaan bellen. 0800 is weer aantrekkelijk voor bedrijven die meer sales willen halen. Doordat het nummer gratis is wordt de stap voor potentiële klanten verkleint om te bellen.

VOIPZeker kan u veel voordelen bieden. U kunt kiezen uit verschillende zakelijke telefoonnummers en ui servicenummers. Voor ieder bedrijf zit er de beste optie bij. Neem contact op met het VOIPZeker om te kijken wat het bedrijf voor u kunt betekenen.

https://www.voipzeker.nl/telefoonnummers/
Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress