Voorbereid op pad

Voorbereid op pad gaan is belangrijk, dit is niet alleen belangrijk als je met de auto op pad gaat maar ook met de fiets of camper is het aan te raden om het een en ander aan voorzorgsmaatregelen te nemen. Hierbij kan je denken aan een verbandkoffer. Dit is natuurlijk een beetje lastig om mee te nemen als je met de fiets op pad gaat, maar daarentegen is het wel aan te raden om pleisters, tape en drukverband in je tas te hebben als je erop uit gaat om te fietsen.

Met de fiets gebeurt er sneller iets dan dat je zou denken, jaarlijks worden er veel fietsers aan gereden door auto’s. Het is dus handig als je het een en ander bij je hebt. Ook met de auto kan het een ander gebeuren dit hoeft niet direct een ongeluk zijn, maar dit kan ook zijn dat je pech krijgt met de auto. Mocht dit gebeuren als je een auto vakantie hebt dan sta je waarschijnlijk met je auto langs een onbekende weg waar je telefoon geen bereik heeft en waar waarschijnlijk weinig mensen rijden. Het is daarom aan te raden om een verbandkoffer bij je te hebben. Hierin zitten broodnodige dingen zoals warmte dekens om iedereen warm te houden. Naast een verbandkoffer is het in dat geval aan te raden om altijd een bepaalde hoeveelheid aan water en eten in de auto te hebben in de ernstige noodgevallen kan je deze dan gebruiken.

Mocht je dus met de auto op vakantie gaan is het handig om dat mee te nemen. Maar let er ook op, in sommige landen is het verplicht om een schuimblusser in de auto te hebben. Sommige landen stellen nog meer eisen over wat je in de auto moet hebben zoals altijd een standaard reserveband, een hesje en een gevarendriehoek, extra lapjes voor in de verlichting ook deze raken een keer op, voor het rijden zonder verlichting kunnen namelijk aardig grote boetes gegeven worden.

https://www.schoens-safety.nl/
Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress