Voordelen van spuitgieten door HSV-TMP?

HSV-TMP is gespecialiseerd in spuitgieten. Maar wat is dat nu precies, spuitgieten? Wanneer een vloeibare massa door de professionals van HSV-TMP onder hoge druk in een matrijs (een vorm) wordt gespoten, spreekt met van spuitgieten. Tijdens het afkoelen van de massa, neemt deze de vorm aan van de matrijs.

Spuitgieten is voor HSV-TMP één van de technieken die toegepast worden om kunststof producten c.q. onderdelen. Belangrijke voordelen van spuitgieten door HSV-TMP is bijvoorbeeld de hoge efficiëntie die bereikt wordt. Alles, maar dan ook echt alles wordt gedaan bij dit spuitgietbedrijf. Van engineering tot productie en van assemblage tot logistiek. Daardoor wordt er geen tijd verspild. Bijkomend voordeel van spuitgieten is de repeteerbaarheid en massaproductie. Eén matrijs zorgt voor hoge aantallen producten. Dit maakt spuitgieten bij HSV-TMP erg kosteneffectief.

HSV-TMP schakelt u in voor de vervaardiging van complexe producten

HSV-TMP is ook uw partner bij de productie van complexe producten gemaakt uit kunststof. Door de hoge druk die gebruikt wordt bij het spuitgieten, wordt de massa stevig tegen de matrijs aangeduwd, wat ervoor zorgt dat zelfs uiterst kleine details perfect zullen worden weergegeven. Dat maakt het mogelijk om bij HSV-TMP ingewikkelde vormen en producten te laten maken. Wanneer een product of onderdeel extreem sterk en duurzaam moet zijn, is het mogelijk om bijvoorbeeld glasvezel toe te voegen tijdens het spuitgietproces.

Bij HSV-TMP is het productieproces geautomatiseerd

De automatisering van het spuitgietproces bij HSV-TMP zorgt voor een kostenbesparing bij de productie van de producten. Door deze automatisering is er slechts een uiterst kleine kans op foutjes. Grote hoeveelheden van eenzelfde product is daarom absoluut geen issue. Doordat de productie consistent is, vertoont geen enkel product dat uit de matrijs komt verschillen ten opzichte van het andere product. Daarnaast is er geen nabewerking noodzakelijk.

Heeft u al een idee over een product maar heeft u nog wat vragen over de haalbaarheid tot realisatie van uw idee? U krijgt via de gratis quickscan antwoord op uw vraag. Kijk voor de gratis quickscan op de website: www.hsv-tmp.nl. Neem gerust contact op voor meer informatie of een eerste kennismaking met het bedrijf.

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress