Roirc
Image default
Business

Webshop beginnen zonder ervaring met IT

Tegenwoordig is de IT-sector steeds meer voor elk persoon gericht, bijna iedereen met een bedrijf zal een computer en een website nodig hebben. Misschien zelfs een IT-departement om dit allemaal te regelen, voor vele is dit te veel moeite voor iets kleins als een site en al helemaal als je bijvoorbeeld een ZZP’er bent. Daarom stappen veel meer mensen over op kleinere bedrijven die dit soort zaken voor je kunnen regelen, dit komt vanwege het feit dat de IT-wereld enorm divers is. Hierdoor is het onmogelijk om maar 1 IT-persoon te huren omdat die waarschijnlijk maar 1 of 2 computertalen kent en hierdoor niet geschikt is voor al het werk dat je van hem vraagt.

Privébedrijven kunnen hiervoor de oplossing zijn, zij kunnen jou helpen tegen een vaste prijs. Denk hierbij aan het maken van je site, opzetten van je systeem en betaalstructuur. Dit soort privébedrijven hebben dan ook verschillende mensen in dienst die samen bijna elke programmeertaal kunnen en ook nog eens een brede ervaring hebben bij het opzetten en helpen van bedrijven.

Denk bijvoorbeeld aan het maken van je eigen webshop, hiervoor moet je wel een secuur systeem hebben zodat niemand opeens producten van je site steelt. Hiervoor zal je iemand nodig hebben die ervaring heeft met het gebruiken van opencart, dat is een programma geschreven in PHP dat je op je site zet. Opencart is geen moeilijk programma om te gebruiken maar helaas is het omzetten van de informatie wat moeilijker dan gedacht, het is dan handig om een opencart ontwikkelaar in te schakelen. Stel nou dat je voor de wat populairdere keuze gaat dan is Magento wat voor jou, het is momenteel het meest gebruikte webshop systeem dat enorm klantvriendelijk is. Als je niet de Technologie skills hebt om dit zelf te doen kan je altijd een magento developer inhuren.

Related Posts

Loodgietshop.nl

Op zoek naar een professional voor een praktijkinrichting? All Dent!

Exclusieve Sieraden van Bellano