Roirc
Image default
Business

Wetenswaardigheden over aanhangers van Cluistra

Bij Cluistra kunt u terecht voor de aanschaf van aanhangwagens die geschikt zijn voor elke klus. Ze voeren een breed assortiment, in alle soorten en maten. Of u nu een aanhangwagen wilt kopen, leasen, huren of wilt laten onderhouden of inruilen, voor elke behoefte is er een oplossing! U kunt zelfs uw aanhangwagen zelf samenstellen!

Cluistra heeft dé oplossing

Aanhangwagens van Cluistra bieden een praktische oplossing voor het vervoer van grote, volumineuze goederen. Ze kunnen worden gebruikt voor het vervoer van meubilair, bouwmaterialen, bagage voor kampeervakanties of tuinafval. De auto zelf blijft schoon en vrij van krassen. Voordat u een aanhangwagen koopt, least of huurt moet u echter eerst nadenken over het doel waarvoor de aanhangwagen wordt gebruikt. Er zijn speciale modellen die ontworpen zijn voor het vervoer van motorfietsen, auto’s of sportboten. Een allrounder daarentegen kan voor vele toepassingen worden gebruikt. Vooral als er zware voorwerpen moeten worden vervoerd, moet u op de lading letten.

Vele soorten

Een een-assige aanhangwagen heeft vaak een kleiner laadvermogen, maar is makkelijker te manoeuvreren. Een twee-assige aanhangwagen daarentegen is meestal ontworpen voor het vervoer van zwaardere ladingen, loopt vaak soepeler en ligt beter op de weg. Bovendien verschillen aanhangwagens van elkaar in termen van remeffect. Ongeremde aanhangwagens overtuigen door hun prijs-prestatieverhouding. Geremde modellen staan voor een bijzonder goede veiligheid in het wegverkeer, omdat ze enerzijds de belasting van het trekkende voertuig verlichten en anderzijds ook voor een kortere remweg zorgen.

Aanhangwagens van Cluistra

Cluistra biedt u een grote keuze aan hoogwaardige aanhangwagens in de beste kwaliteit. Met speciale accessoires zoals dekzeilen, transportboxen of gaasbevestigingen is het transport bijzonder comfortabel en veilig. De competente medewerkers van Cluistra adviseren u er graag uitgebreid over.

Huur een aanhangwagen voor een goede prijs

Als u slechts één keer of zeer zelden een aanhanger nodig heeft, moet u gebruik maken van de voordelen van het huren van een aanhangwagen. Huur het gewenste model voor de gewenste periode en bespaar veel geld. Het kan al vanaf 1 dagdeel. Verschillende modellen bieden u de juiste aanhanger voor uw behoeften, zodat u effectief profiteert van het kosteneffectieve alternatief voor aankoop. Cluistra biedt u deze praktische service tegen zeer gunstige voorwaarden. Laat hen u adviseren.