Roirc
Image default
Business

Woningfotografie laat uw huis vanuit nieuwe perspectieven zien!

Bij Vastgoed Foto & Video bent u op het juiste adres voor woningfotografie. Het resultaat zal een huis zijn die vanuit allerlei hoeken en nieuwe perspectieven kunt bekijken. De foto’s en video’s van uw huis dienen als ideaal verkoopbord op bijvoorbeeld Funda. Met onze professionele maar persoonlijke aanpak zal u in ieder geval positieve reacties krijgen en wij hopen graag bij te dragen aan uw woningverkoop. Wanneer u voor Vastgoed Foto & Video kiest, kunt u uit verschillende opties kiezen: dronefoto’s en videografie, hoogtefotografie en 360º graden fotografie. Lees snel verder als uw meer wilt weten over de mogelijkheden van woningfotografie. 

Woningfotografie zorgt voor het ideale uithangbord

Zoals in de introductie benoemd kunt u kiezen uit verschillende manieren om uw huis te laten fotograferen. Bij de methode met drone kunt u van een grote hoogte uw huis laten vastleggen. Het fijne aan deze optie is dat het landgoed er op deze manier ook op past. De hoogtefotografie geeft een iets ander perspectief en is wat dichter bij de grond. Men krijgt de woning van ongeveer schuin boven te zien. De camera zal ongeveer zes tot acht meter van de grond af staan. Als laatste hebben we nog de 360º graden techniek, waarbij u de kijker interactief een kijkje geeft in uw huis. Het is daarnaast ook een makkelijke manier om een groot deel van de binnenkant van uw huis vast te leggen wanneer uw huis beschikt over veel open ruimtes. Voor de prijzen van bovenstaande genoemde opties verwijzen wij u graag naar onze website www.vastgoedfotovideo.nl!

Wat heeft Vastgoed Foto & Video nog meer te bieden?

Naast professionele woningfotografie bieden wij u ook nog andere diensten. Zo kunt u tevens bij ons terecht voor het maken van digitale plattegronden, het maken van een videotour door uw woning en het inmeten van uw woning. Op onze website staan daarnaast impressies van reeds gerealiseerde projecten. Bij interesse kunt u het beste mailen naar info@vastgoedfotovideo.nl. Voor meer informatie over de woningfotografie en de andere diensten kunt u het beste onze website www.vastgoedfotovideo.nl bezoeken en kijken of het iets voor u is. 

Related Posts

Bedrijfskleding Roosendaal

Afscheidscadeau voor je collega nodig?

Houten vloeren uit Veenendaal, goede keuze!