Roirc
Image default
Business

Zo krijgt u een beter gebit met Dental Center Fitgebit!

Dagelijks de tanden poetsen helpt uw gebit gezond te houden. Dit weten de meeste mensen al en wordt dus al veel gedaan. Er zijn echter nog veel meer tips om uw gebit gezond te houden. Deze bespreken we in dit artikel. Heeft u toch last van uw gebit? Neem dan contact op met Dental Center Fitgebit. De specialisten van Dental Center Fitgebit helpen u verder zonder enorme wachtlijsten. Dental Center Fitgebit maakt tevens gebruik van de meest moderne behandeltechnieken.

Flossen helpt

U heeft vast wel eens gehoord dat het verstandig is om de tanden te flossen. Deze mensen hadden gelijk. Hoe goed u ook uw tanden poetst, u verwijdert niet al het vuil met de tandenborstel. Om toch al het vuil te verwijderen wordt aangeraden om minimaal een keer per dag de tanden te flossen. Bij voorkeur doet u dit zelfs in de ochtend en in de avond. Veel mensen vinden flossen te veel werk maar als u handiger wordt met uw flostechniek kunt u het ook zonder spiegel doen! Even snel op het werk of tijdens het televisie kijken is dan ook een optie. Zorg er daarom voor dat u altijd voldoende flosdraad op zak heeft en leg ook een doosje in de auto of op het bureau op werk.

De juiste voeding

Een aantal voedingsmiddelen zijn een ramp voor de gezondheid voor uw tanden. Sommige voedingsmiddelen dragen juist weer bij aan een gezond gebit. De goede voedingsmiddelen zijn vaak stevig en knapperig van structuur. Een appel is hier een goed voorbeeld van een voedingsmiddel dat juist bevorderlijk is voor uw gebit. Het eten van een appel heeft volgens een aantal onderzoeken zelfs een soortgelijke werking als het poetsen van de tanden. Ook andere voeding zoals selderij en wortels hebben dit effect. Dit soort voedingsmiddelen kunt u het beste eten na een maaltijd. Het is alsnog verstandig om uw tanden te poetsen natuurlijk.

Related Posts

Intelligentieonderzoek

Get Rewards During FIFA Mobile Saint Patrick’s Day

Beste plekken voor een bedrijfsuitjes